Kampioenen en promotie!

Kroton BeheerNieuws [NL]

Dit seizoen is door de uitbraak van het Corona virus en de daarop volgende preventiemaatregelen abrupt tot een einde gekomen. Helaas hebben we hierdoor de laatste wedstrijden niet kunnen spelen, en heeft de NeVoBo het volleybalseizoen per 22 maart beëindigd. Wat voor gevolgen dit heeft voor de competitie, kun je lezen op de website van de NeVoBo.

Ondanks dat de NeVoBo heren 1 niet benoemd tot kampioen, zijn zij voor ons wel echte kampioenen! Het gehele jaar is het team ongeslagen, en staat daardoor ondanks de vervroegde afsluiting van het seizoen prominent bovenaan. Door deze prestatie weet het team dan ook te promoveren van de tweede klasse naar de eerste klasse. Gefeliciteerd mannen, en heel veel succes volgend seizoen in de eerste klasse!

Daarnaast is dames 7 als tweede geëindigd in de competitie. Zij zullen hierdoor promoveren van de vierde klasse naar de derde klasse. Super gedaan meiden, en succes komend seizoen!

Ook de andere teams hebben het goed gedaan dit seizoen! We hebben vele mooie wedstrijden mogen zien de afgelopen maanden, en dit resulteerde dan ook in het mooie resultaat dat alle teams degradatie wisten te voorkomen en dus volgend seizoen allemaal dezelfde klasse spelen. Toppers!

Een overzicht van de resultaten van dit seizoen:

Dames 1 (1e klasse) – 7de plek

Dames 2 (2e klasse) – 5de plek

Dames 3 (2e klasse) – 8ste plek

Dames 4 (3e klasse) – 5de plek

Dames 5 (3e klasse) – 5de plek

Dames 6 (3e klasse) – 2de plek

Dames 7 (4e klasse) – 2de plek (dus promotie!)

Dames 8 (4e klasse) – 12de plek

Dames Recro (B competitie) – 5de plek

Heren 1 (2e klasse) – 1ste plek (dus promotie!)

Heren 2 (2e klasse) – 10de plek

Heren 3 (3e klasse) – 10de plek