Kroton tijdens de Keiweek

Kroton BeheerNieuws

De keiweek komt er weer aan en natuurlijk is ook de studentenvolleybalvereniging Kroton aanwezig. Dus ben jij geïnteresseerd in volleyballen komend jaar om jouw studententijd nog levendiger te maken, aarzel dan niet en zoek ons op bij de verschillende activiteiten. Zo staan wij maandag op de informatiemarkt en hoef je alleen maar de kleuren rood en groen op te zoeken en je hebt ons gevonden! We hopen jou daar ook te zien, want wij zijn altijd in voor een leuk gesprek!

Op dinsdag zijn wij aanwezig bij de Kei-parade en later die avond hebben wij ook een feestje in onze stamkroeg Cafe de Doos. Op woensdag zijn wij weer aanwezig bij het Sportplaza op de ACLO waar je ook gelijk een beetje kan volleyballen. Wij zijn aanwezig in de HG Hal. Wil je op donderdag ook nog volleyballen? Kom ons dan opzoeken bij het Lustrumfestival in Kardinge! Wij staan overal klaar om je vragen te beantwoorden.

Onze vereniging is de oudste en gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen. Iedereen is welkom en zo heeft onze vereniging ook veel nationaliteiten. Verder wordt elke maand een activiteit georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en houden we borrels bij Café de Doos!

Kan je niet aanwezig zijn tijdens Keiweek, maar wil je wel volleyballen bij Kroton? Dat kan natuurlijk ook, neem dan contact op via de contact pagina op de site of stuur een mailtje naar tc@kroton.nl!