Running Dinner

Lieve Krotonners,

Op 24 oktober is het tijd voor het Running Dinner!

Ben jij klaar voor een avond vol heerlijk eten en gezelligheid? Het Running Dinner is dé perfecte manier om veel Krotonners te leren kennen, net voordat het seizoen begint en onze eerste thuisspeeldag op 26 oktober eraan komt!

Runner:
Als 'runner' ga je samen met een groepje andere runners van 2/3 mensen van huis naar huis, waarbij elke gang bij een ander Krotonner-huis wordt geserveerd. Zo krijg je niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en de stad op een leuke manier te verkennen! Geef bij het inschrijven je dieetwensen door, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Kok:
Ben jij meer een keukenprins(es)? Als kok zorg je voor het diner en bereid je een voor-, hoofd- of nagerecht voor verschillende Krotonners. Je ontvangt vooraf een budget en hoort van tevoren voor hoeveel personen je moet koken per gang. Het mooie is: voor elke gang ontvang je een nieuwe groep, dus je leert zelf ook veel Krotonners kennen! Je kunt natuurlijk altijd meer uitgeven, maar Kroton vergoedt alleen tot het budget. Geef bij je inschrijving aan met wie je samen kookt, maar schrijf je wel allebei apart in.

Praktische info:
De kosten voor deze gezellige avond bedragen €8,- voor koks en €10,- voor lopers. Schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent voor een avond vol verrassingen, lekker eten en nieuwe ontmoetingen!

Veel liefs,

AcCie and IntroCie
 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren