Onze partners

Een vereniging als Kroton kan natuurlijk niet bestaan zonder een aantal mooie partners. We willen hierbij onze partners even in het welverdiende zonnetje zetten.


Sinds 2013 is de hoofdsponsor en stamkroeg van onze vereniging: Partycafé de Doos. Elke eerste woensdag van de maand en op thuisspeeldagen zijn onze leden hier te vinden voor een (paar) borrel(s) in combinatie met geweldige themafeesten. Tevens pronkt Partycafé de Doos op de voorkant van onze wedstrijdshirts. Bij Partycafé de Doos ben je aan het juiste adres voor zowel verjaardagsfeestjes als (afstudeer-)borrels. Voor meer informatie zie: www.cafededoos.com
Eetcafé Roezemoes is al een sponsor van Kroton sinds 2008. Ze staan al sinds die tijd op onze shirts, en al jaren houden we onze ledenvergaderingen in de vergaderruimte boven het café. Traditiegetrouw wordt er bij de Roezemoes ook gegeten door het bestuur voor deze vergaderingen. Daarbij wordt het beruchte en smaakvolle ALD-diner hier ook met veel plezier gehouden. Voor meer informatie zie: http://www.eetcafe-roezemoes.nl/
Graag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid gratis onze vereniging te sponsoren via Sponsorkliks. Het principe is heel makkelijk; via elke online aankoop door leden bij een van de aangesloten winkels, ontvangt Kroton een commissie over deze aankoop. Zelf betaal je dezelfde prijs als via de directe webshop, echter ontvangen wij als vereniging van Sponsorkliks voor elke aankoop een deel van de aankoopprijs. Het kost je dus niks extra!

Wanneer je op de onderstaande link klikt verschijnt een overzicht van de aangesloten webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Studieboeken.nl, Thuisbezorgd.nl en zelfs Expedia en KLM. Dus mocht je nou van plan zijn je zomervakantie te boeken of heb je vanavond zin in een thuisbezorgde pizza? Dan is het natuurlijk extra leuk hier je vereniging mee te sponsoren! Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk, maar ook nog eens lekker!

Voor meer informatie zie: www.sponsorkliks.com