Running Dinner 2018

Kroton BeheerEvenementen

Het nieuwe seizoen is weer aangebroken dus dat betekent dat het tijd is voor het traditionele running dinner! Lekker door de stad heen fietsen van huis naar huis, heerlijk bereide gerechten eten, weer bijpraten na de zomer met ouderejaars Krotonners en natuurlijk de nieuwe leden een beetje leren kennen. We begonnen dit jaar zoals altijd op de grote markt waar iedereen zich verzamelde en nadat de groepjes bekend waren, gingen iedereen op zoek naar hun voorgerecht. Het ene groepje snelde er vandoor terwijl de andere hun fiets nog moesten pakken en in een slakkentempo naar hun eten fietsten. Ik had mijn voorgerecht bij het kandidaatsbestuur huis, dit was een heerlijke soep met wat gegrilde aubergine ofzo. Heel gezellig tot mij gevraagd werd of ik de ice tea kon pakken, die fout bega ik niet nog een keer, want natuurlijk stond er een ice achter de ice tea.

Daarna moesten we weer snel verder naar hoofdgerecht waar de trainers bij hun groepje gingen aansluiten. Er waren weer veel leuke gesprekken en er werd een lekkere lasagne voorgeschoteld. En als laatste ging ik met mijn groepje naar het welbekende lustrum huis, om wat foto’s te maken voor de sELFie contest en natuurlijk voor het dessert. Om de avond goed te gaan afsluiten gingen alle huizen en groepjes weer naar de Doos. Ik had een top avond en hoop dat dit een goede voorbode was voor een fantastisch lustrum jaar.