Geweldig tweede lustrumweekend!

Kroton BeheerNieuws [NL]

WAT EEN GEWELDIG WEEKEND WAS DAT!

LustrumCie hartstikke bedankt voor de leuke activiteiten van het afgelopen jaar. Op vrijdag 12 april zijn we in grote getallen naar Het Heerenhuis gekomen. Krotonners en oud-Krotonners vanuit allerlei plekken in Nederland speciaal bij elkaar gekomen om te vieren dat, wij, Kroton dit jaar 55 jaar bestaat. Foto’s op de achtergrond van de afgelopen jaren. Zelfs vorige lustrumcommissies waren aanwezig. Een vereniging van teams, bestuursgenoten en commissies werden herenigd en deelden herinneringen van vroeger met elkaar. Ik vond het geweldig om te zien en mijn mooiste herinnering aan deze avond is het ontmoeten van oud-voorzitters!

De volgende dag gingen we er met ons allen volop tegenaan met de laatste volleybalwedstrijden van het jaar. Totaal in het teken van ons elfde lustrum met een sELFiecontest en een heuse photobooth met een borrel in de Doos dat totaal in het teken stond van ELFjes & Kaboutertjes. Onder het genot van een lekkere La Chouffe namen we de hele Doos over met onze leuke outfits.

Op de zondag hebben we brak Wie is de Mol gedaan met een klein groepje Krotonners! De groep was verdeeld in tweeën en in beide groepjes zat een mol, maar het ontdekken was lastig! Dat kwam mij als “De Mol” wel goed uit!

Het was een geweldig weekend! Bedankt iedereen!