Word lid!

Kroton BeheerActiviteiten [NL], Nieuws [NL]

Nieuw in Groningen, of gewoon op zoek naar een leuke sport en gezelligheid? Bij Kroton zit je goed! Wij zijn niet voor niets de oudste en nog steeds allergezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen.

Ook voor komend seizoen zijn we op zoek naar nieuwe leden voor onze 9 damesteams en 3 herenteams, spelend in de 1e t/m 4de klasse. Het maakt niet uit of je nog nooit gevolleybald hebt of al redelijk wat ervaring hebt opgedaan in het volleybalveld; iedereen is welkom! Wanneer je liever niet in het weekend wedstrijden speelt, kun je lid worden van ons weekteam.

Bij Kroton is elke thuisspeeldag een feestje, die natuurlijk afgesloten wordt met een zaterdagborrel in onze stamkroeg De Doos! En of we nu verliezen of winnen, gezellig is het altijd. Daarnaast organiseren we vele activiteiten, en hebben we ook iedere maand een woensdagborrel. In de eerste weken organiseren we leuke activiteiten waarbij je als nieuw lid snel de vereniging leert kennen, zoals het Kroton kamp en Running Dinner. 

Kroton is niet voor niets een volleybalvereniging voor studenten. Door lid te worden van een van onze commissies krijg je het echte verenigingsgevoel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens je studietijd een bestuursjaar te doen binnen Kroton, word jij misschien wel onze toekomstige voorzitter? Wanneer je de behoefte hebt kun je binnen onze vereniging genoeg extra activiteiten doen naast je studie, maar alles mag en niets hoeft. 

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Je bent altijd welkom! In augustus starten onze After Summer trainingen, waar je vrijblijvend aan mee kan doen. Laat hier je interesse achter, en onze hoofd TC neemt contact met je op. 

Nog niet overtuigd en wil je graag nog meer informatie over Kroton? Dat kan! Tijdens de KEI-week zijn er genoeg momenten om onze vereniging beter te leren kennen. Mocht je nu al vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd je vraag stellen via onze social media kanalen of een e-mail te sturen naar het bestuur!